MAGEREAKSJONER (GUT REACTION) - MAT OG HELSE

Mange mener at maten vi spiser utgjør en viktig rolle i å bestemme vår sårbarhet overfor mange potensielt livstruende tilstander, inkludert fedme, høyt blodtrykk, hjertesykdom og diabetes. Ernæringsforskning vurderer sammenhengen mellom kosthold og kronisk sykdom fra et lovende nytt perspektiv: samspillet mellom bakterier i mat og vår mage- tarmfunksjon. Dokumentarfilmen «GUT REAKSJON»/ MAGE REAKSJONER, viser til sykdomsforebygging og sammenhengen til å gi næring til tarmbakteriene våre. Siden 1850 tallet har helsevitenskapen vist til bakterier og parasitter som noe ekkelt som må unngås for enhver pris, men nå fokuserer moderne teknologi på hvilke interne funksjoner som den mikrobielle verden faktisk gjør. De «gode bakterier» regulerer immunforsvaret, og er avgjørende for vår fysiske og mentale helse. Filmen «GUT REACTION/Magereaksjoner» viser naturens bakterier fra vi blir født. En naturlig vaginal fødsel overfører sunne bakterier fra mor og forsvar for skadelige miljøelementer. Forskerne mener at økningen av antall keisersnitt bidrar til økningen av av astma, allergi og kroniske tilstander. Kan våre naturlige bakterier være et barometer for verdens mest katastrofale sykdommer? Filmen gir oss et innblikk i en ny verden innen ernæringsforskning, og foreslår en naturlig frisk tilnærming for et godt liv. På bare 28:08 min.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

2020: FALL OF THE CABAL: Part 5/10: CHILDREN, ART & PIZZA

2020: THE FALL OF THE CABAL: PART 10/10: THE RETURN OF THE KING

2020: PART 9/10: THE DAWN OF A NEW WORLD