lørdag 9. februar 2008

Menneskeheten sitter på en tidsinnstilt bombe. Hvis det store flertallet av verdens vitenskapsmenn har rett, har vi bare ti år på oss til å avverge en større katastrofe som kan bringe hele klodens klimasystem inn i et kaos av enorme ødeleggelser med ekstreme værforhold, oversvømmelser, tørke, epidemier og kvelende hetebølger verre enn vi noen gang har opplevd. En katastrofe som vi selv har skapt.

"Det som gir oss problemer, er ikke det vi ikke vet. Det er det vi vet sikkert, men som ikke stemmer."

Synes du dette høres ut som en oppskrift på død og elendighet, må du tro om igjen.

En ubehagelig sannhet - Filmweb

En ubehagelig sannhet - Filmweb

søndag 3. februar 2008

SUKSESS I HARSTAD - SECRET BIDRAR TIL Å GJØRE HARSTAD MER POSITIV!

Filmen THE SECRET tar hele verden med storm! Den går for fulle hus i Amerika siden 2005, og har såvidt rukket å nå til Norge. Den skaper en forståelse og innsikt for at vi hver og en kan gjøre noe i denne verden.

I Harstad har nå over 60 sett filmen gjennom filmklubben, og et uttall har sett den som nedlastet fra internet eller kjøpte DVDer. Dessverre har vi ikke lyktes å få den ferdig oversatt til norsk, men det er lovet i løpet av våren en gang.

Det ble i tillegg en stor sukess at ca 40 deltakere fikk lære mer om LAW OF ATTRACTION av Harstadjenta Birgit Semundset med sitt digitale verktøy Visionboard. Hun har bakgrunn som homeopat, og gjennom egen sykdom fikk hun forståelse for hva egentlig LAW OF ATTRACTION kan gjøre for hver og en av oss. Hun fikk utviklet sin idé, og denne er idag verdt over 8 mill. kr!!!

Både deg som leser dette, bedriftsledere og nyskapere kommer raskere igang med å bruke dette kraftfulle verktøyet. Vi i Arena er derfor veldig positive til å ta imot invitasjoner for å bidra til flere positive resultater for å gjøre Harstad mer attraktiv og nyskapende! Ta kontakt!

Alle er også velkomne til å delta i utviklingen av en ARENA for å bidra til at Harstad med omland kan bli mer ATTRAKTIV OG NYSKAPENDE!

Det kan kun skje ved at vi som enkeltmennesker kommer igang med positiv tenkning, og fokuserer mer på muligheter enn hindringer - positive krefter og allianser for et tryggere lokalsamfunn.

Her er du som har deltatt på kurset allerede blant de første i landet, og vi er så stolte over at Birgit Semunseth fikk anledning å dele sin kunnskap med oss her i Harstad. Ekstra positivt er det at hun virkelig er ei ekte HARSTADJENTE! - (Det er sikkert en grunn for det!).

Vedlagt finner du mer informasjon om Arena Filmklubb, www.arenafilmklubb.blogspot.com , og hjemmesiden er kontinuerlig under utvikling.

Da foreningen er en frivillig - non profit organisasjon, gjøres alt på dugnad jfr. vedtektene. Vi forsøker å organisere aktiviteter i samarbeid med positive engasjerte mennesker som kan bidra med å dele sin kunnskap med andre.

LAW OF ATTRACTION med Birgits visionboard www.visionboard.com vil kunne bli et slikt verktøy, og jeg venter i spenning på å ta det i bruk. Samtidig nevnte hun at vi kunne lage et "virtuelt" gruppesamarbeid - og det håper jeg flest mulig kan være interessert i å dele med oss andre. Harstad har virkelig alle muligheter til å bli et MAGIC NORTH - der vi hjelper hverandre å lykkes - med våre drømmer, med våre mål, og trygghet for fremtiden.

Ha en fortreffelig dag, og husk: Det er kun med den positive tanke - at det positive gror!


Med vennlig hilsen
ARENA FILMKLUBB

Vivi-Ann Sandnes Eggum
gründer og styremedlem


PS:
Hjemmesider:
www.arenafilmklubb.blogspot.com
PS. Ekstra: Inntil vi venter på verktøyet fra Birgit ligger det en lenke til 7 GRATISLEKSJONER om LAW OF ATTRACTION fra de amerikanske gründermiljøet.

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??