søndag 5. desember 2010

Om 2012 - filmen som skaper debatt om Maya kalenderen, og mange profetier om fremtiden

Hvis du har sett filmen “2012” eller at du har hørt om Maya profetiene –
Her er en liten trailer:

vil du kanskje føle deg engstelig for hva vi møter I fremtiden. Da er du ikke alene. Mange mener at vi er inne I et paradigmeskifte, og aldri tidligere har det skjedd så mye på så kort tid i menneskehetens historie. Det bidrar til angst, stress og mange nye sykdommer som ikke har vært kjent tidligere.. Hvis du vil se filmen, så kan den bestilles her.

Noen tror at profetiene forutser slutten på vår sivilisasjon, mens andre mener at det blir en ny æra med høyere bevissthet og globalt sosialt ansvar for både natur og mennesker. Dette paradigmeskiftet skaper engasjement hvor enn du er på vår lille klode. Skal vi feire, eller skal vi frykte fremtiden?


Forskere og kultureksperter fra hele verden engasjerer seg sterkere I det som skjer. Gjennom denne boken 2012 er verdens fremste ledere og eksperter intervjuet om tema. For første gang får du alt samlet under en nettside!::

"TRANSFORMING THROUGH 2012: Leading Perspectives on the New Global Paradigm". Foreløpig kun på engelsk. Dette er din guide gjennom denne endrigstid!.

I denne samlingen deler 33 av de best kjente eksperter sine forskningsresultater med oss. Hver av dem har sitt unike perspektiv for det som skjer, og på en slik måte blir bildet både nyansert og opplysende for deg som leser boken, ser videoene, hører talene og refleksjonene. Ekspertene består av blant annet Barbara Marx Hubbard, Bruce Lipton, PhD, Jean Houston, Daniel Pinchbeck, Carl Johan Calleman, PhD, Paul & Lillie Weisbart, Nassim Haramein og Indigenous Elders fra Mayan, Aztec, Hopi, Inka og Hawaiian kulturtradisjoner, bare for å ha nevnt noen få.

"This book is an anthology of brilliant minds, looking forward into the future in an attempt to discern the course of humankind as we emerge from history into the next phase of our evolution."
fra forord av George Noory

Mitt favorittkapittel er [ The Shift of The Ages av Bob Frissell].

All denne informasjonen er tilgjengelig for å lese eller skrive ut, eller å lese online som MULTIMEDIA EBOOK (som er den neste evolusjon innen eBook teknologi) og inneholder teksting med lyd og videoopptak som gode hjelpemidler. Disse kan du se om og om igjen, hvis engelsk er et litt uvant språk for deg.

En av initiativtakerne bak denne samlingen, tilbyr deg å se gjennom multimediaboken, for å bli kjent med de første fire kapitlenes innhold, og du vil også motta kommentarene til "Resource Guide for the New Paradigm". (på norsk: Ressursguide for det nye paradigmet” )

Motta 4 kapittelutdrag, og "2012 Resource Guide" (2012 Ressursguide) .

» Trykk her, og prøv selv!

I tillegg vil du også kunne motta noen BONUS GAVER som er verdsatt til flere tusen kroner , fra de mest respekterte ledere og veiledere på jorden i dag, som vedlegg til boken. Sjekk mer om hva du vil få med på kjøpet.

Jeg gleder meg over at denne boken er kommet, og er takknemlig for at flere engasjerer seg gjennom å få tak i mer kunnskap om hva denne tiden betyr.

KOS DEG!


Her er linker til flere som engasjerer seg omkring 2012 fenomenet:

Den originale filmen:
2012 med all forskning og vitenskap som ligger bak


2012 Er du klar for det?

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??