fredag 9. oktober 2009

Det er ingen sammenheng mellom hjerneskade og intelligens.

Torsdag 29. oktober kl 19 - på Røkenes gård, Afrikarommet:

Vi er inne i et paradigmeskifte, og "etablert vitenskap" møter stadig flere mennesker og fagmiljø som utfordrer denne, inn i denne ny tiden.

Vitenskap og forskning er i stadig endring, og bevisstgjøring om nye metoder og erkjennelser får økt fokus. Dokumentaren om dagens gjest, sendes på TV2 tirsdag 21. oktober - og alle anbefales å få den med seg: "Mirakelet fra Markabygda".

Magne Skåden var gjesteforeleser allerede i 2005 hos Arena Filmklubb (under verdenslansering av Indigo Evolution), og nå har han forberedt en filmsnutt og et foredrag for kvelden.


Gjennom samarbeid med The Institutes for Achievement og Human Potential, IAHP, og såkalt Domaninstituttet, i Philadelphia, har hans utvikling gitt oppsiktsvekkende resultater: Blant annet: fem bokutgivelser,
1: "Jeg er fri!"
2: "På egne ben!"
3: "Jeg hadde en underlig drøm."
4: "I mine drømmer åpnes hus!"
5: "Jeg er ikke en fjellklatrer er en novellesamling."
Han har også deltatt i Nordnorsk Magasin med to noveller, har tatt skråblikk på livet i Evenesnytt, skrevet to artikler til Š og deltatt i Harstad Tidendes litterære julenummer. Han har også levert en artikkel til 4. bind av samisk skolehistorie om spesialundervisning. I 2006 holdt han sitt første foredrag på Høgskolen i Harstad om domantrening, siden har han hatt flere foredrag rundt om i landet.

Magne domantrener Skåden trener fortsatt doman.

Velkommen til en opplevelsesrik aften!

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??