tirsdag 17. november 2009

26. november: AVATAR filmer av en av verdens fremste inspiratorer - Harry Palmer

JULEGAVEN TIL OSS I HARSTAD:
Et lite budskap:


Vi har klart å få Susanne Maj Kirchberger til Harstad. Hun har vært med i de første årene av Avatar i Tyskland og har initiert Avatar® i Norge. Hun er lisensiert Avatar Master og Wizard og har 15 års erfaring med å holde Avatarkurs.

På filmkvelden skal vi se to filmer. Den første filmen ”Bottled consciousness” er et live opptak fra Avatar utdannelsen I USA. Den tar opp spørsmålet om hvordan man kan undersøke bevisstheten uten å bli fortapt i konsepter om bevisstheten. Den viser veien til et våken, medfølende og fredelig liv, noen kaller det ”enlightenment”. Den andre filmen ”Make up your mind” tar oss inn i bevisstheten vår og viser hvordan vi skaper livet vårt derfra. I tillegg til disse inspirerende filmer skal Susanne fortelle om Avatar metoden og geleide oss gjennom øvelser som kaster lys på hvordan bevisstheten fungerer (og hvorfor det skurrer noen ganger) og ta oss gjennom øvelser som viser hva vi har ”lagret” i bevisstheten vår. Det blir også mulighet å kjøpe Avatar bøkene til rimelige priser på engelsk og på dansk.

Avatar® metoden er et kraftig mentalt verktøy, der du lærer å ta styringen over ditt eget liv og oppnå akkurat det du vil. Avatar ble lansert av den amerikanske pedagogen Harry Palmer i 1986, og siden har mer enn 100.000 mennesker fra 71 land opplevd hvor effektive de enkle metodene og øvelsene er. Avatar formidles verden over av et nettverk av trenede og lisensierte Avatar Mastere.

Det forbløffende med Avatar treningen er at den blir til en ”kode” som åpner hemmelighetene til menneskelig bevissthet. Når du har fått nøkkelen til din egen bevissthet kan du forandre på ditt ”mentale grunndesign”. Slik kan du forbedre livet ditt akkurat som du selv vil; du kan leve ut fra din egen frie vilje.

Se mer på www.avatarepc.com

”La ikke det du er, stå i veien for det du kan bli”
- Harry Palmer

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??