fredag 7. september 2012

EID OG OPERERT - Ny film fra Zeitgeist

Eid og operert - En film om menneskeheten og verden vi har bygget for oss selv En ny, Zeitgeist-inspirert dokumentar med tittelen "eid og operert." (Admittedly noe amerikansk-sentriske) film tar en titt på verden slik den er, og banen vi for øyeblikket på vei ned, samt den verdensomspennende oppvåkning som er begynt å skje. Filmen slutter på en forsiktig optimistisk syn på fremtiden, og forsøk på å vise oss at den menneskelige rase er ikke bare en bortkastet eksperiment. Dette er en ikke-for-profit prosjekt, men vi prøver å bruke filmen som et springbrett for å bringe sammen andre aktivistgrupper tenkende kreative fagfolk og bygge et fellesskap på nettet som fremmer utviklingen av ressursene som trengs for enkeltpersoner å skape høyere kvalitet, bevissthet, og tenkende media-prosjekter i fremtiden. Samfunnet venter.

mandag 3. september 2012

Humanoid - mennesker blir mer som maskiner! = The Cyborg Revolution

Mennesker blir mer som maskiner. Maskiner blir mer som mennesker. Gjennom århundrer har forskere spekulert på måter der vi kan benytte oss av kroppens eget energitiske system for å gjenopprette tapte funksjoner eller forbedre våre krefter, akkurat som maskiner.

Science fiction repeterer igjen og igjen til sammenslåingen av menneske og maskin. Ettersom vi stadig fusjonere mer og mer med vår teknologi, er det økt fokus på enheter som forbedrer våre sanser og sinn og "syr" oss sammen på nye måter. Universitetet i Toronto har vært banebrytende denne datastyrte livsstil.

Tenk deg en dag når datamaskiner går blant oss, uttrykker tanker, følelser, og krever sine rettigheter.

Å bygge en humanoid (se også filmen om menneskemaskin) som kan fungerer i vår verden, er en dristig utfordring som blir tatt på alvor innen forskningslaboratorier rundt om i verden.

Hvis morgendagens roboter skal dele vår verden, må de ha noe ekstra: en emosjonell og psykologisk dimensjon for å hjelpe dem med å kommunisere og svare på måter folk kan forstå. Klarer de å skape det, også?  Se månedens utvalgte film fra Arena Filmklubb. (følg linkene).

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??