Innlegg

Viser innlegg fra september 29, 2013

Arena filmklubb på Alternativmessa i Tromsø 11-13. oktober 2013

Bilde
Vi er invitert til å bidra med utvalgte filmer til alternativmessa.  Om du har konkrete forslag, så mottas de med takk.  Det kan være filmer du har funnet på internet - eller har hjemme.  Det blir gratis visning - og diskusjon i etterkant av filmene. Vi vil også vise filmer fra Spiritual Cinema Circle - og fortelle om hvordan film kan påvirke din virkelighetsopplevelse.  Film er kultur - kultur er film!! Velkommen!!!

HOVEDFILM til Alternativmessa i Tromsø 2013: I TOLVTE TIME

LIKE AKTUELL IDAG SOM I 1972:   Vist på NRK TV - og ligger ute på internet på linken .    Det er en Italiensk-norsk dokumentar. I 1972 kom det ut en bok som rystet verden. Sammen med et forskerteam i Massachusetts skrev Jørgen Randers boka "The Limits to Growth", som pekte på muligheten for økologisk og økonomisk sammenbrudd. I den norske valgkampen 40 år senere er bokas budskap mer aktuelt enn noensinne. Forfatterne legger fram provoserende synspunkter på den kortsiktige økonomiske og politiske tenkingen som har satt kloden vår i fare. Men er det for sent med en siste advarsel? (Last Call)    Spre den gjerne på facebook - og twitter. Her er linken.   Her er en "bekymringsmelding" som bidrar til å underbygge den situasjon hele det vestlige samfunn, nå står overfor.  D. Everett W.A.N i et radiointervju . Hun forteller om situasjonen i USA idag, og "dominoeffekten" kan bidra til at også vi i Europa kommer i samme situasjon. Legg

GEOMETRI: Språket om frekvenser og formers betydning for oss og alt annet

For alle som ønsker å lære og forstå bedre de magiske mønstre som kommer fra tallet 3, 6 og 9.  Denne filmen vil garantert endre din forståelse for hvordan frekvenser kan påvirkes - også i ditt eget liv! En MÅ SE film: