lørdag 6. oktober 2012

Månedens temafilm: WAR OF HEALTH -

DIREKTE TIL FILMEN: WAR OF HEALTH - (trykk linken)

Fra forfatterne: War on Health er den første dokumentarfilmen som utfordrer FDAs agenda med detaljerte dokumentasjoner - om FDAs relasjon og troskap til den internasjonale Codex Alimentarius. Codex organisasjonen er igang, og vil etablere et monopolittisk mat og helse regime. Mandatet til FDA er å trygge matkvalitet med hensyn til folkehelsen, mens FDA i dag står fram som et undertrykkende byråkrati som tilrettelegger for økt profitt for farmasøytisk industri og interesser som søker høyest mulig avkastning på sine investeringer.

Vaksiner, medisinsk utstyr, reseptbelagte legemidler øker med urovekkende høye priser gjennom FDA på bekostning av vitenskapelig dokumentasjon. Dette skjer for å sikre deres effektivitet og sikkerhet, i forhold til økonomiske effektivitetskrav.

Resultatet er at hundretusener av premature dødsfall skjer årlig som bivirkninger fra farmasøytiske legemidler.  Vaksiner og medisinsk utstyr er blitt en epidemi som består av medisinsk inkompetanse og svindel som stilltiende godtas av de føderale helsemyndigheter.

Med mange banebrytende amerikanske og europeiske advokater, leger, medisinske forskere og talsmenn for  "Fritt helsevalg" bidrar filmen "War on Health" med å løfte på sl løfteøret til FDAs organisasjon og deres  militaristiske holdninger og motstand mot økologisk mat, alternative leverandører og alternative leger.

Noen andre dokumentarfilmer fra regissør Gary Null: Vaccine Nation, AIDS Inc., Gulf War Syndrome: Killing Our Own, Prescription for Disaster, The Drugging of Our Children.

I tillegg vil jeg anbefale at dere ser på GMO-KRIGEN som er igang:


 

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??