Homo Noeticus. De nye mennesker. The New Humans by Mary Rodwell

Homo Noeticus. De nye mennesker. Exopolitics - Mennesket i en
evolusjonsprosess? Utenomjordiske intelligenser+ny generasjon mennesker?


Forsker Mary Rodwell presenterer vitnesbyrd fra over 1600 tilfeller av avanserte utenomjordiske intelligenser hos mennesker idag. En ny generasjon mennesker. Hun har sortert disse menneskene, og bidrar med en unik dokumentasjon om hvordan disse avanserte utenomjordiske intelligenser forbereder den menneskelige psyke til å akseptere deres tilstedeværelse på planeten vår. Hun har bevis på at komplekse utenomjordiske program som bidrar til å gjøre oss i stand til å samhandle med og kommunisere med dem. Dette for at vi skal forstå vår plass i kosmos.


Forskningen innebærer nedlasting av data om vårt sanne genetiske opphav. Våre muligheter for å lære nye psi ferdigheter med avansert teknologi, manipulering av materie, astrofysikk og healing. Sammen med genetiske og åndelige programmer for oppvåkning av menneskets bevissthet, for å hjelpe menneskeheten å utvikle seg til en fullt funksjonell flerdimensjonalt menneske, Homo Noeticus. De nye mennesker.
Mary Rodwell presenterte "The New Humans" andre årlige britiske Exopolitics Expo på søndag 8 august 2010 ved University of Leeds.
  Se diskusjonen på youtube her. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

2020: FALL OF THE CABAL: Part 5/10: CHILDREN, ART & PIZZA

2020: THE FALL OF THE CABAL: PART 10/10: THE RETURN OF THE KING

2020: PART 9/10: THE DAWN OF A NEW WORLD