torsdag 12. februar 2009

Februarfilmen: THE PATH OF THE HORSE torsdag 26. kl 19

Månedens film er unik, og vil gi deg en innsikt som du ikke har tenkt på før!

Samtidig blir filmen en starter på en rekke kurs- og møteprogram utover året.

Velkommen!

Kr 100,- inkl. kaffe/te og vafler. Medlemstegning skjer ved oppmøte.

2 kommentarer:

Katrine With Eielsen sa...

Hei, se kulturkalenderen på troms.kulturnett.no - vi vil gjerne ha inn visningene deres i vår kalender! Vi har lagt inn februarfilmen, og oppfordrer dere til å legge inn neste :)

Anonym sa...

KOMMENTARER:
”Elsker denne ~ kan ikke vente, bare må se filmen! Linda Kohanov og Kim McElroy deler sine erfaringer og de ulike sanselige kommunikasjoner som skjer i forholdet mellom hester og mennesker. Takk for innføring fra en film der de store lærermestrer gir oss innsikt i ting som bare må oppleves. ”
vue2312

”Wow, takk! Jeg ser virkelig fram til en dokumentar med gode lærere, som samarbeider sammen. Jeg håper dette vil åpne øynene til de fleste andre som fortsatt arbeider på tradisjonelle måter. Jeg er en stor fan av Nevzorov og Hempfling, og svært begeistret for å se resten av disse "heltene"! Fremfor alt koblingen som gjøres mellom hestens, menneskets og åndelig utvikling. ”
Danielle Visarius

” Hester er ikke gitt nok oppmerksomhet for sine evner og intelligens. Hvis du tilbringer nok tid med dem, kan du observere noen utrolige ting. Best til ditt prosjekt.”
amddma123

”Jeg kan ikke vente ... Jeg har vært i egenterapi hele livet ... jeg har ridd dressur med hester hele livet ... og nå oppdages en ny fremtid, der hvor begge kan komme sammen. Jeg kan ikke vente. Min behandling, innpisking, tvang og gamle metoder, var over i det øyeblikket jeg så Nevzorov! ”
StrawberryAppleCream

”Har gåsehud når jeg ser dette. Jeg kan forklare hvor mye min hest har gjort for meg! Jeg er glad for at noen tar til ordet for hvor viktig hesten er som vesener, og som vi deler denne planeten med. ”
HalfChaps8

”Hvor vakkert; o) Alle hestene jeg har jobbet med i mitt liv har påvirket meg. De betyr noe for meg, og ingen er like. De er noen fantastiske dyr med potensialet til å gi oss
kvalitetsvisdom om å leve og å være i øyeblikket,
ikke bekymre deg for mye om andre ting som går mot oss.
å slappe av når jeg er rundt hester. Det er så fredelig. ”
BlazingAva

”Til alle de hestefolk der ute ... Dette er hva det handler om! Hest er ikke en forlengelse av våre egos. Han er ikke et produkt som er kjøpes og selges, for deretter kastes når han ikke lenger er hensiktsmessig. Han er partner i våre liv. Han er en fremragende lærer for oss å vite om livet. Han er her på sin egen utviklingsprosess, og det er tid for oss alle å få ta del i den. Takk for denne videoen! Jeg vil bestille filmen. ”
Eponaridge

”Jeg så filmen og den var langt mer enn jeg forventet! Jeg har vært på den samme reisen i nesten ti år, etter stier med disse glimrende lærere, og opplevd ting som så vakkert blir presentert i denne videoen. Den fikk meg til å gråte i medfølelse, jeg håper at alle som har hester ser denne filmen og åpner sine hjerte for kjærligheten de har å tilby, vi er så velsignet. Takk!”
Barbara Alexander, Epona Ridge


”HÅP, ja ... håp!
Det er så mye som skjer, nå når menneskeheten er i endring!
Hester holdt meg i live gjennom en tøff periode i mitt liv.
Det var forholdet til dem som ga meg energi for å klare hverdagen.
De er magiske, mektige, skjønnheter og de hjelper oss å finne følelser og evner til å omstille oss. ”
f417h

"Han er din venn, din partner, din forsvarer, din hest. Du er hans liv, hans kjærlighet, hans leder. Han vil være din, trofast og sann, til siste hjerteslag. Du skylder ham å være verdig en slik hengivenhet.”
littlehousefreak101

”Hester er fantastiske vesener, og er så undervurdert av menneskeheten som mener de trenger sal, hodelag og pisk for å styres. Jeg har brukt livet mitt med å forsøke å bevise mennesker at hester er så mye mer! Hester kan kommunisere på andre måter, hvis vi er villige til å lytte. Det er raskere å piske en hest til underkastelse, men hva beviser det om menneskeheten? takk for video. ”
ruellajoy

”Utrolig video, autentisk måte å koble sammen med hester jeg elsker. Dette vil gjøre verden bedre for hester og folk som elsker og respekterer dem.”
justfuninthesun1501

EVOLUSJONEN ER HER:

bannerSilva Life System - Live Your Dream

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!

Petroleumsgeofysiker i Harstad motsier Al Gore!
Al Gore filmen er prisbelønnet - og Arena Filmklubb inviterer til "en ubehagelig sannhet"??